1. postna nedelja, 22. februar 2015

I. POSTNA NEDELJA, 22. februar

  • 18.30 – križev pot

TOREK, 24. februar

  • 19.45 – verouk za odrasle

SREDA, 25. februar

  • 18.30 – križev pot

ČETRTEK, 26. februar

  • 20.15 – srečanje zakoncev sv. Eme

PETEK, 27. februar

  • 18.30 – križev pot molijo redovnice in redovniki

* * * * *

VSAKODNEVNO DRUŽENJE IN UČNA POMOČ: Dragi starši in otroci, v času zimskih počitnic (23.3. – 27.2.) druženja med tednom (17h -18h) ne bomo izvajali, zato se vidimo zopet v marcu!

PRIPRAVA NA IZBOR NOVIH ČLANOV ŽPS

Na oglasno desko bomo obesili listo kandidatov z imeni, priimki, naslovom in fotografijo, da se boste v nedeljo, 8. marca, ko bodo volitve, lažje odločili, koga obkrožiti, ali pa še dodatno predlagali svoje kandidate.

POSTNI GOVORNIK
V nedeljo, 15. marca ob 19h nas bo obiskal p. Karel Gržan, ki bo imel med mašo postni nagovor, po maši pa nam bo spregovoril o skrivnosti trpljenja; pred kratkim je namreč napisal knjigo z naslovom Le kaj počne Bog v nebesih, ko pa je na zemlji toliko trpečih?

II. POSTNA NEDELJA, 1.3.2015

  • Namenska nabirka: potem ko smo lani jeseni zbrali dovolj sredstev za nova cerkvena okna, vrata in popravilo zvonov, se sedaj obračamo na vas s prošnjo za pokritje stroškov obnove cerkvenih klopi, ki jih je potrebno na novo tapecirati ter zbrusiti in polakirati leseni pod s klečalniki (da jih bo mogoče normalno čistiti) – hvala za vaše darove!
  • 18.30 – križev pot
  • 20.00 – katehetski odbor

DOBRODELNI KONCERT
Skupina Vera in luč Sončna pesem, ki deluje v naši župniji, združuje osebe z motnjami v duševnem razvoju ter njihove starše in prijatelje.
Skupaj gredo tudi na duhovne vaje, letovanja in romanja; da bi lahko zbrali sredstva za svoje projekte, nas vabijo na dobrodelni koncert, ki bo v soboto, 7. marca ob 18h v dvorani Matije Tomca v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu.
Na koncertu bodo nastopili: ArtVoices, Bee Geesus, Irena Lisjak, Izvir, Jamm, Mladinski pevski zbor Trnovo, Skromni band, Otroški pevski zbor Storžki iz Stožic in Šepet Duha – vabljeni!