11. navadna nedelja, 14. junij 2015

11. NAVADNA NEDELJA, 14. junij

  • Ob zaključku veroučnega leta se v imenu staršev in celotne župnije zahvaljujem šišenskim katehistinjam in katehetom za njihovo požrtvovalno poučevanje in uvajanje v versko življenje najmlajših članov našega občestva: Majda, Tina, Ana, s. Francka, Sonja, p. Silvin in p. Bogdan – Bog vam povrni za vaše služenje z zasluženimi počitnicami!

PONEDELJEK, 15. junij

  • V pisarni sprejemamo maše za poletna meseca julij in avgust! Župnijska pisarna bo od 15. junija do 1. septembra ODPRTA SAMO PO JUTRANJI IN VEČERNI MAŠI, hvala za razumevanje!
  • 20.00 – animacijska skupina Vere in luči

SOBOTA, 20.6.

  • 10.00 – 15.00: priprava za vse animatorje, ki bodo sodelovali na oratoriju konec avgusta, je obvezna: obiskali nas bodo pripravljalci letošnjega programa in nam približali njegovo vsebino ter načine animiranja otrok. Za kosilo bo poskrbljeno!

* * * * *
PRIJAVNICE za letovanje v Strunjanu in za oratorij dobite v pisarni ali na spletni strani župnije – obvestite in povabite tudi svoje prijatelje in znance, katerih otroci ne hodijo k verouku in v cerkev, da bomo tudi njim lahko približali čudovito vsebino verovanja!

12. NAVADNA NEDELJA, 21. junij

  • 10.00 – praznovanje zakon-skih jubilejev: vse pare, ki letos obhajate okroglo obletnico (5, 10, 15, 20… let) obljub, vabimo, da nam v pisarni ali na info@zupnija-siska.si pustite svoje podatke – prijave zbiramo do 18. junija!
  • 14.30 – srečanje in sveta maša za člane skupnosti Vera in luč
  • 19.45 – maturitetni ORGELSKI KONCERT dijakinje 4. letnika Konzervatorija za glasbo in balet Ane Benedičič – vabljeni!

N A P O V E D N I K

* sobota, 27.6. ob 19.45 – »Od Toga do Francoske Gvajane«, misijonska pot p. Huga Delčnjaka skozi arhivske posnetke; izbor fotografij in projekcijo bo pripravil fotograf Karl Drago Vuica.
* nedelja, 28.6. ob 10h – ZLATA MAŠA p. Huga Delčnjaka, misijonarja v Gvajani; zlatomašni pridigar bo prof. dr. Viktor Papež, pela bosta združena pevska zbora iz Centra in Šiške
* 28.6. – 4.7. – letovanje za ministrante, otroški in mladinski pevski zbor ter animatorje v Strunjanu
* 24. – 29.8. – O R A T O R I J