28. navadna nedelja, 12.10.2014

PONEDELJEK, 13. oktober

  • 10.00 – sestanek sodelavcev ŽK

SREDA, 15. oktober

  • 16.30 – Apostolstvo sv. Cirila in Metoda bo pod vodstvom p. Zdravka in diakona g. Lovrenčaka poromalo na obisk k pastorju binkoštne cerkve, ki ima sedež na Celovški cesti v Šiški – vabljeni vsi, ki vas zanima ekumenizem med krščanskimi cerkvami!
18.00 – SREČANJE ZA STARŠE: poleg sestankov za posamezne razrede verouka, želimo letos staršem vsak mesec ponuditi priložnost za druženje, izobraževanje in rast v veri, medsebojno izmenjavo mnenj in spodbudo k pričevanju v svojem okolju. Na prvem srečanju se bomo pogovorili, kakšne teme vas zanimajo oz. katere goste bi lahko povabili medse preko leta – PRIDITE IN POVABITE ŠE KOGA! (župnijska dvorana)

 

PETEK, 17. oktober

  • 16.00-18.00: sodelovanje šišenskih bralcev na Svetopisemskem maratonu pri Sv. Jožefu na Poljanah (javite se ge. Mirjam Sterle)

SOBOTA, 18. oktober

  • 6.00 – izpred cerkve odhod avtobusa na Ptujsko goro in v Prekmurje.
  • Prodaja koledarjev: v soboto, 18.10. po večerni in v nedeljo, 19.10. po družinski maši ob 10h boste lahko kupili stenske koledarje, ki jih prodaja Društvo prostovljcev Vincencijeve zveze dobrote in tako podprli delo Dnevnega centra za brezdomce v Ljubljani, pri katerem sodelujeta tudi naši katehistinji!

29. NAVADNA, 19. oktober – MISIJONSKA NEDELJA

  • 10.00 – družinsko mašo pripravljajo veroučenci 4. razreda in njihovi starši; poje Otroški pevski zbor pod novim vodstvom Matevža Trdana in Marjance Demšar.
  • 15.00 – srečanje in sv. maša skupnosti Vera in luč, pri katerem bodo sodelovali tudi prostovoljci iz birmanskih vrst!
  • 19.00 – birmanska maša, poje Mladinski pevski zbor.

busMARTINOVO ROMANJE v soboto, 15. novembra – skupaj z Vičani in p. Marjanom Čudnom se bomo odpravili v Goriška Brda, deželo sadja in vina ter številnih kulturnih znamenitosti. V Šmartnem, ki je ohranilo čar stare utrjene mediteranske vasice, bo sv. maša. Po njej si bomo ogledali vinsko klet, popoldne pa obiskali tudi priznani muzej v Kobaridu. Za večerjo, vstopnino in vožnjo boste odšteli 35€. Odhod ob 6.30 izpred cerkve. Prostih je še 7 sedežev… pohitite!

Pod pevskim korom je na ogled fotografska RAZSTAVA slovenskih frančiškanskih samostanov, ki jih je Janez Kotar posnel »s ptičje perspektive«!