Skoči na vsebino

10. nedelja med letom, 6. junij 2021

PONEDELJEK, 7. junij

V pisarni sprejemamo mašne namene za meseca avgust in september!

ZADNJI TEDEN VEROUKA za osnovnošolce – starše prosimo, da preverijo, ali so otroci že vrnili veroučna spričevala od lani!

ČETRTEK, 10. junij

16.30 – pevske vaje za Otroški zbor

PETEK, 11. junij – Srce Jezusovo, slovesni praznik

17.30 – spokorno bogoslužje in 2. spoved za prvoobhajance in starše

SOBOTA, 12. junij – Srce Marijino

10.00 – PRVO SVETO OBHAJILO: 22 otrok 3. razreda bo prvič prejelo Jezusa pod podobo kruha. Pri slovesnosti bo prepeval Otroški zbor pod vodstvom Matije Brenčiča. Zaradi omejenega števila vernikov pri maši so povabljeni samo sorodniki prvoobhajancev!

11. NAVADNA NEDELJA, 13. junij

10.00 – KATEHETSKA MAŠA ob zaključku veroučnega leta, s katero se bomo Bogu zahvalili za nova spoznanja in življenjske izkušnje. Po sv. maši bo sledil BLAGOSLOV ČEBELNJAKA na samostanskem vrtu (replika Plečnikovega iz Trnovega), nato pa bomo kateheti pred cerkvijo razdelili spričevala.


NEOZNANJENE MAŠE – duhovniki mašujemo tudi po namenih, za katere darovalec ne zahteva točnega datuma in kraja; za té se vam priporočamo posebej v času dopustov…

POZOR: župnijska PISARNA bo od 14. junija do 1. septembra ODPRTA SAMO PO JUTRANJI IN VEČERNI MAŠI, hvala za razumevanje!


02 oratorij pk

Dragi starši!

Prijavite otroke od 1. do 7. razreda na ORATORIJ, ki bo potekal zadnji teden počitnic od 23. do 27. avgusta. Prijavnice so že na voljo pri vhodu v cerkev (v žepku na plakatu) in na www.zupnija-siska.si.


N A P O V E D N I K

  • Petek, 25. junij ob 10h: v naši cerkvi bo DIAKONSKO POSVEČENJE prejel naš  ministrant Rok Gregorčič.
  • 25. – 31. julij: nagradno letovanje v Strunjanu za ministrante, otroški in mladinski zbor ter animatorje – prijavnice dobite pri p. Gregorju!

Mašni nameni v tem tednu