Skoči na vsebino

28. NAVADNA NEDELJA, 11. oktober 2015

PONEDELJEK, 12. oktober

  • 17.30 – biblična skupina
  • 20.00 – seja ŽPS

TOREK, 13. oktober

  • 19.45 – verouk za odrasle: »Orodja moje duhovnosti?«

SREDA, 14. oktober

  • 19.00 – sestanek za starše veroučencev 2. razreda (spodnja učilnica)

PETEK, 16. oktober

  • 17.30 – vaje za ministrante

SOBOTA, 17. oktober

  • 19.00 – v Hali Tivoli lahko prisluhnete pričevanju misijonarja PETRA OPEKE; eden največjih humanitarcev našega časa bo odgovarjal na pereča vprašanja zahodne družbe, ki se nahaja v globoki moralni in eksistencialni krizi. Vstopnice za dobrodelni koncert (7€), na katerem bodo nastopili Modrijani, Perpetuum jazzile ter Alfa in Omega, lahko kupite na vseh POŠTAH, črpalkah PETROL in Eventimovih prodajnih mestih. Izkupiček večera bo namenjen za hrano in streho najrevnejšim v skupnosti Akamasoa na Madagaskarju. Koncert bosta prenašala tudi RTV Slovenija in Radio Ognjišče.

VAJE ZA LJUDSKO PETJE
V prizadevanju za lepo liturgijo in v želji po čim bolj polnem sodelovanju vernikov pri njej vas vse, ki radi pojete, vabimo k pevskim vajam, ki jih ima vsak torek po večerni maši organist Boris Kurent. V 15 minutah boste lahko ponovili znane in manj znane mašne pesmi iz ljudske pesmarice!

29. NAVADNA, 18. oktober –
MISIJONSKA NEDELJA

10.00 – pri družinski maši sodelujejo veroučenci 8. razreda in njihovi starši
20.00 – katehetski svet

* * * * *
MARTINOVO ROMANJE
Martinovanje je lepa slovenska navada. Mi jo bomo letos združili z romanjem v pripravi na sveto leto usmiljenja. V soboto, 14. novembra se bomo ob 6.30 zbrali v naši župnijski cerkvi in romanje začeli z molitvijo za blagoslov poti. Potem se bomo odpravili v Maribor, kjer bomo imeli sveto mašo v cerkvi, ki je edina posvečena Materi Usmiljenja. Njej je papež Frančišek izročil sveto leto Božjega usmiljenja. Obiskali bomo še Plečnikovo Cerkev v Bogojini in Rajski vrt v Dobrovniku (nasad orhidej) in romanje zaključili z Martinovo pojedino. Vrnili se bomo do 21h. Vabljeni, da si rezervirate čas za duhovno obnovo, spoznavanje naše verske in kulturne dediščine ter medsebojno druženje!
Prijave sprejemamo v župnijski pisarni.