Skoči na vsebino

28. NAVADNA NEDELJA, 9. oktober 2016

PONEDELJEK, 10. oktober

  • 20.00 – seja ŽPS
  • 20.00 – koncert za orgle in trobento (Tomaš Sevšek in Tibor Kerekeš)

TOREK, 11. oktober

  • 19.45 – začetek VEROUKA ZA ODRASLE
  • 20.00 – verouk za ŠTUDENTE

SREDA, 12. oktober

  • 8.00 – Apostolstvo Cirila in Metoda pod vodstvom p. Zdravka organizira romanje v Metliko in obisk tamkajšnje grkokatoliške župnije sv. Cirila in Metoda; odhod izpred cerkve na Viču. Interesenti naj se javijo  na: 040/828-316 ali ana.klepac@gmail.com
  • 20.00 – začetek vaj za Mladinski zbor, ki ga bo vodila Lea Bartha Pesek –  vabimo nove pevce: bodoče birmance, dijake in študente; peli bodo dvakrat mesečno ob nedeljah ob 19h.

SOBOTA, 15. oktober – sv. Terezija Velika

  • 17.30 – Frančiškov svetni red (starejši)

BOGU HVALA za čudovito praznovanje obletnice blagoslovitve cerkve in patrocinija: za tridnevno duhovno obnovo s pridigarji-gosti; za prijetno druženje, glasbeno-plesno predstavo in kviz  na župnijskem dnevu; za celodnevno molitev pred Najsvetejšim ter zaključek s slovesno nadškofovo mašo, ki so jo povzdignili številni domači ministranti in pevci ter tudi tisti verniki, ki ste jih povabili od drugod. Bog plačaj za vse dobrote, ki ste jih pripravili in delili z občestvom!

29. NAVADNA NEDELJA, 16. oktober

  • 10.00 – pri maši sodelujejo veroučenci 5. razreda, poje Otroški pevski zbor
  • 16.00 – FSR (mlajši)

 

VABIMO NA PREDAVANJE
20.00 – p. dr. Silvin Krajnc nam bo spregovoril o »Usmiljenju pri sv. Frančišku Asiškem«, kakor ga lahko razberemo iz njegovih spisov (dvorana) – VABLJENI!

 

SPOMINSKE RAZGLEDNICE – ob 90-letnici smo izdali 10 različnih razglednic z detajli naše cerkve, kot jih je zaznala  fotografinja Tatjana Splichal, na drugi strani pa so natisnjene duhovne misli mojstra Plečnika; spremno besedo o Plečnikovi izpovedi vere je prispeval p. dr. Edvard Kovač. Priporočeni dar za posamezno razglednico je 1€, za komplet z ovitkom pa 7€ (primeren za darilo). Izkupiček bo porabljen za stroške obnove našega svetišča;  dobite jih v kiosku ali v pisarni.

 

MARTINOVO ROMANJE – ob 1.700-letnici rojstva sv. Martina bomo v soboto, 12. novembra poromali na Slomškovo Ponikvo, se povzpeli na Goro Oljko in si v Polzeli ogledali komendo malteškega viteškega reda – informacije o ceni še sledijo!