Skoči na vsebino

29. nedelja med letom, 20. oktober 2019

29. NAVADNA NEDELJA, 20. oktober – MISIJONSKA NEDELJA

  • 14.30 – srečanje Vere in luči (dvorana)
  • 16.00 – srečanje za Frančiškov svetni red
VABILO NA KONCERT
19.45 – KONCERT Komornega pevskega zbora VOX MEDICORUM pod vodstvom dirigenta Milivoja Šurbka. Zapeli bodo skladbe Gallusa, di Lassa, Arbeau-a, Certona, Rossinija, Paerta, Dolenca ter ljudske iz Slovenske Istre in Trsta. Vljudno vabljeni!

PONEDELJEK, 21. oktober

  • 11.00 – v pisarni sprejemamo mašne namene za meseca december in januar!

SREDA, 23. oktober

  • 18.00 – sestanek za starše veroučencev 4. razreda (učilnica I)

30. NAVADNA NEDELJA, 27. oktober

JESENSKE POČITNICE v ŠIŠKI

Od ponedeljka, 28.10. do srede, 30.10. bo v Frančiškovi dvorani in preddverju potekalo  POČITNIŠKO VARSTVO in PROGRAM za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole v organizaciji Družinskega centra Oaza, ki ga vodi Neja S. Brenčič. Prijavnico in več informacij najdete na: http://izriis.org/prijavnica-2019-sisenska-jesen/

DUHOVNA AKADEMIJA

Želite poglobiti svojo duhovnost in še bolj  zajemati iz bogastva krščanskega izročila?  Vas zanimata vseživljenjska duhovna rast in celostni razvoj? Vpišite se v program Duhovne akademije, ki obsega 15 predavanj dobrih poznavalcev človeka, Svetega pisma in Cerkve (Krašovec, Turnšek, Gostečnik, Špelič, Kovač, Gržan, Platovnjak). Predavanja bodo ob četrtkih ob 18h (na 14 dni) na Teološki fakulteti, Poljanska 4. Prvo srečanje bo že v četrtek, 24. oktobra ob 18h, prijavite pa se lahko do 30.10.2019 na www.duhovna-akademija.si. Minimalni prispevek: 30 EUR.

pismaNOVEMBRSKA PISMA

Na klopeh imate ovojnice z vloženimi listi, na katere napišete imena vaših pokojnih.  Vključili jih bomo v daritev svete maše vsak dan v novembru. Vaši darovi bodo namenjeni visokim stroškom ogrevanja cerkve in učilnic!

»Manjša sveča, za sočloveka sreča«

Pobuda Škofijske Karitas je namenjena ljudem v stiski. Sveče so iz bele plastike in se reciklirajo. Priporočeni dar je 1,20 € ali več. Sveče bodo na mizicah za verski tisk, darove vrzite kar v škatlo!