Skoči na vsebino

3. nedelja med letom, 26. januar 2020 – NEDELJA SVETEGA PISMA

3. NAVADNA, 26. januar – NEDELJA SVETEGA PISMA

  • 20.00 – katehetski sestanek

PONEDELJEK, 27. januar

V pisarni sprejemamo mašne namene za meseca marec in april!

  • 19.45 – srečanje župnikovih sodelavcev (ŽPS in drugi) s provincialnim ministrom p. Marjanom Čudnom, ki bo ta dan opravil VIZITACIJO naše samostanske skupnosti (Frančiškova dvorana)

TOREK, 28. januar

  • 20.15 – zakonci sv. Eme

PETEK, 31. januar

14.00 – 16.00: Šiškarji sodelujemo na Svetopisemskem maratonu v kapeli Antonovega doma na Viču – povabljeni vsi, ki bi radi sodelovali z branjem ali poslušanjem Božje besede. Več informacij dobite na plakatu ob izhodu ali na spletni strani www.svetopisemskimaraton.si.


GOSPODOVO DAROVANJE – SVEČNICA, 2. februar

Gospodarska NABIRKA te nedelje
Gospodarska NABIRKA te nedelje bo namenjena pokritju visokih stroškov ogrevanja cerkve in učilnic. V novembru, decembru in januarju pa se je nabralo 2.785€, s čimer smo pokrili celotne stroške stranskih cerkvenih vrat, ki smo jih zamenjali lani spomladi – hvala za vašo velikodušnost!

S seboj prinesite SVEČE (ali jih vzemite pred kioskom), da bomo pri obredu pokazali, da želimo živeti kot »otroci luči«!

  • 10.00 – sv. mašo bodo oblikovali člani skupnosti Vera in luč, ki združuje osebe s posebnimi potrebami, njihove starše in prijatelje – po maši nas vabijo v dvorano na druženje ob kavici, čaju in pecivu!
  • 19.00 – poje Mladinski zbor

*  *  *  *  *

V nedeljo, 22.3. bodo po vseh župnijah potekale VOLITVE članov Župnijskega pastoralnega sveta, ker je dosedanjim potekel 5-letni mandat. V vmesnem času pa moramo z volilno komisijo sestaviti kandi-datno listo, iz katere bo razvidno, kdo je pripravljen sprejeti to nalogo. Tako župnik kot dosedanji člani ŽPS torej pričakujemo vaše predloge za osebe, ki se vam zdijo primerne za to službo – predloge za novi ŽPS bomo zbirali do 1. marca!

N A P O V E D N I K

V nedeljo, 9.2. ob 20h nam bo dr. Matjaž Zwitter, onkolog in strokovnjak za področje medicinske etike, predstavil svojo knjigo »Pogovarjajmo se o evtanaziji!« Pogovor z njim bo vodila dr. Ignacija Fridl Jarc, tajnica Slovenske matice.