Skoči na vsebino

3. nedelja med letom, 27. januar 2019 – NEDELJA SV. PISMA

PONEDELJEK, 28. januar

  • V pisarni sprejemamo mašne namene za meseca februar in marec!
  • Od 18h do 20h bo v kapeli Antonovega doma na Viču potekalo dežurstvo naše župnije na Svetopisemskem maratonu, ki bo letos potekal pod geslom: »Nič ne skrbite!« (Flp  4,6) – vabljeni k molitvenem branju (in poslušanju) Božje besede!

ČETRTEK, 31. januar – četrtek pred prvim petkom

  • 18.00 – molitvena ura za nove duhovne poklice in stanovitnost poklicanih

PETEK, 1. februar – prvi v mesecu

  • Delitev zakramentov bolnikom po domovih.
  • 16.30 – Frančiškovi otroci

SOBOTA, 2. februar – SVEČNICA, Jezusovo darovanje v templju

  • svete maše: ob  7h, 10h in 19h.
    S seboj prinesite SVEČE (ali jih vzemite pred kioskom), da bomo pri obredu pokazali, da želimo živeti kot »otroci luči«!

4. NAVADNA NEDELJA, 3. februar

  • Ob koncu svete maše boste lahko prejeli blagoslov sv. Blaža.
  • 10.00 – sveto mašo bodo oblikovali člani skupnosti Vera in luč, ki združuje osebe s posebnimi potrebami, njihove starše in prijatelje – po maši nas vabijo v dvorano na spoznavanje in druženje ob kavici, čaju in pecivu!
Monodrama NJEGOVO OBLIČJE
Ob 20.00 bo med nas bo prišel veliki kulturnik in igralec, duhovnik Janko Krištof iz Roža na Koroškem. S svojimi gledališkimi nastopi zna vsakemu vzbuditi poseben čut za lepoto slovenskega jezika. V monodrami “Njegovo obličje”, ki nam jo bo odigral ob spremljavi harfistke, je zbral nekaj najbolj izpovednih besedil iz evangelijev, ki nam pokažejo globino naše vere tudi v času, ki ga živimo. To je že njegov deseti igralski projekt, ki je navdušil številne gledalce na Koroškem in po vsej Sloveniji.
Vljudno vabljeni!

N A P O V E D N I K

Nedelja, 17.2. ob 20h – laični teolog Jon Grošelj nam bo predstavil CAMINO – romarsko pot v Santiago de Compostela, ki jo je pred kratkim sam prehodil. Obvestite in povabite tudi oddaljene kristjane oz. iskalce Njega, ki je naša »Pot, Resnica in Življenje«!

HIGIENSKO OBVESTILO

Zaradi epidemije gripe se bomo do nadaljnjega vzdržali podajanja rok pred obhajilom – namesto tega si pozdrav miru   izrazimo s prijaznim pogledom!