Skoči na vsebino

30. nedelja med letom, 24. oktober 2021 – MISIJONSKA

  • NABIRKA pri vseh nedeljskih mašah bo namenjena slovenskim misijonarjem po svetu, zato jo bomo nakazali Misijonskemu središču Slovenije, ki bo poskrbelo, da bodo vaši darovi prišli v prave roke!
  • 15.00 – srečanje za skupnost Vera in luč

PONEDELJEK, 25. oktober

  • 11.00 – v pisarni sprejemamo mašne namene za meseca december in januar!

SREDA, 27. oktober

  • 20.15 – zakonska skupina sv. Eme se bo sestala v Frančiškovi dvorani

ČETRTEK, 28. oktober – sv. Simon in Juda Tadej, apostola

PETEK, 29. oktober

  • 16.45 – oratorijski animatorji (dosedanjim se bodo pridružili tudi mlajši iz 8. in 9. razreda) odhajajo na  družabno-duhovni vikend v Liboje pri Žalcu

NOVEMBRSKA PISMA

pisma

Na klopeh vas čakajo bele ovojnice z listi, na katere napišete imena svojih dragih pokojnih.  Vključili jih bomo v daritev svete maše vsak dan v mesecu novembru. Vaši priloženi darovi bodo porabljeni za pokritje visokih stroškov ogrevanja cerkve in učilnic – Bog povrni!


LETO PRIPRAVE NA NOVO MAŠO

Letošnje pastoralno snovanje  bo usmerjeno predvsem v pripravo na duhovniško posvečenje in novo mašo Roka Gregorčiča konec junija oz. začetek julija 2022. Kot diakon in pridigar se nam je že predstavil na nedeljo pred praznikom sv. Frančiška, čez leto pa bi ga radi predstavili tudi veroučencem, mladini in drugim skupinam. Predvsem pa ga vsem priporočamo v molitev!


MANJŠA SVEČA, ZA SOČLOVEKA SREČA

Pred praznikom Vseh svetih vam Škofijska Karitas ponuja posebne   sveče, ki se reciklirajo, zato z njimi ne obremenjujemo okolja. Sveč nikakor ne prodajamo, temveč zbiramo prostovoljne prispevke za ljudi v stiski.

Priporočeni dar 1,5 € oddajte kar v škatlo s svečami, ki jih dobite zadaj pri kiosku in ob verskem tisku.


Mašni nameni v tem tednu