Skoči na vsebino

31. nedelja med letom, 31. oktober 2021

PONEDELJEK, 1. november – VSI SVETNIKI

Svete maše bodo po nedeljskem urniku.

17.45 – rožni venec in litanije Vseh svetnikov

Pokojnim lahko namenimo popolni odpustek, če obiščemo pokopališče, gremo k sveti maši, prejmemo spoved, obhajilo ter molimo Vero in Očenaš po papeževem namenu. Za priporočene pokojne bomo vsak dan darovali sveto mašo in molili rožni venec ob 18.25.

SREDA, 3. november

19.00 – v cerkvi Vseh svetih na Žalah bo sv. maša za pokojne sodelavce in dobrotnike Karitas, ki jo bo daroval nadškof Stanislav Zore

ČETRTEK, 4. november – prvi v mesecu

18.00 – molitvena ura pred Najsvetejšim za nove duhovne in redovne poklice!

PETEK, 5. november – prvi v mesecu

Delitev zakramentov ozdravljanja bolnim in ostarelim po domovih.

SOBOTA, 6. november

9.30 – za čiščenje cerkve prosimo starše 5. razreda

32. NAVADNA NEDELJA, 7. november

NABIRKA bo namenjena prenovi in nadgradnji okvarjenega računalniškega sistema za orgle, ki znaša 9.000€ – v preteklih dveh mesecih so anonimni darovalci v ta namen že prispevali 5.200€!

10.00 – sv. mašo oblikujejo veroučenci 8. razreda in njihovi starši

pismo

NOVEMBRSKA PISMA –  vanje napišete imena svojih dragih pokojnih, ki jih bomo vključili v evharistično daritev vsak dan novembra. Vaši darovi bodo porabljeni za pokritje stroškov ogrevanja cerkve in učilnic.

DOBRODELNE SVEČE

Škofijska Karitas vam ponuja ekološke  nagrobne sveče. Prostovoljni prispevki bodo za ljudi v stiski. Priporočeni dar 1,5 € oddajte v nabiralnik zraven sveč, ki so pri kiosku in na mizici za verski tisk.

NABIRKA ZA MISIJONE

Na misijonsko nedeljo smo zbrali 1.420€ – vaše darove bomo nakazali Misijonskemu središču, ki jih bo poslalo misijonarjem  za razne dobrodelne projekte. Udeleženci projekta POTA pa sporočajo, da so sestre v Ukrajini z vašimi darovi pokrile najemnino centra za brezdomce za 2 meseca – Bog povrni!


Mašni nameni v tem tednu