Skoči na vsebino

32. NAVADNA NEDELJA, 11. november 2018

­­PONEDELJEK, 12. november

  • 18.00 – sestanek za starše 4. razreda
  • 20.00 – seja ŽPS

TOREK, 13. november

  • 11.00 – v prostorih SAZU-ja na Novem trgu 4 bo predstavitev nove knjige ljubljanskega pomožnega škofa dr. Antona Jamnika: SVET OSAMLJENIH TUJCEV – gre za postmoderno kritiko liberalizma

ČETRTEK, 15. november

  • 17.00 – pri sv. Jerneju bo maša za vse žrtve prve in druge svetovne vojne

SOBOTA, 17. november – sv. Elizabeta Ogrska, zavetnica III. reda sv. Frančiška

  • 9.00 – za čiščenje cerkve in učilnic so na vrsti starši veroučencev 3. razreda
  • 16.00 – v novi cerkvi v Podutiku bo maša za prijatelje molitvene zveze Karitas, sledita druženje in zakuska

33. NAVADNA NEDELJA, 18. november

Pri dopoldanskih mašah nas bodo obiskali člani Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote. S pomočjo stenskega koledarja za leto 2019 zbirajo sredstva za gradnjo hiše za družino brez doma.

Priporočen prispevek za koledar, ki ga krasijo fotografije na temo “Marija skoz življenje”,  je 10 €. Vabljeni, da podprete pobudo!

*  *  *  *  *

FILM »NAJVEČJI DAR«

Pastoralna služba ljubljanske nadškofije nas vabi k ogledu novega španskega filma v Koloseju. Gre za istega režiserja, ki je pred tem posnel tudi film »Marijina zemlja« – vsebina tokratnega govori o daru odpuščanja, ki ga naš svet tako zelo potrebuje… Več informacij najdete na www. kolosej.si/filmi/film/največji-dar, kjer si lahko ogledate tudi video napovednik.

FINANČNO STANJE

Redne nedeljske nabirke se iz leta v leto vztrajno manjšajo,  tako da uspemo komaj poravnavati sprotne stroške vzdrževanja cerkve in župnijskih prostorov, kaj šele da bi kaj prihranili za večja obnovitvena dela. Zato vas še naprej spodbujamo k velikodušnosti!

NABIRKA ZA MISJIJONE

Na misijonsko nedeljo, 21. oktobra se je v pušici nabralo 925€, kar je nadpovprečno velik znesek glede na ostale redne nabirke – vaše darove bomo nakazali Misijonskemu središču Slovenije za dobrodelne projekte slovenskih misijonarjev po svetu!