Skoči na vsebino

32. nedelja med letom, 6. november 2022 – ZAHVALNA NEDELJA


Ob 10.00 pri družinski maši sodelujejo starši in otroci 7. letnika verouka.

zahvalnanedelja

Bogu hvala za vse, kar nam daje. Hvala pa tudi bratom duhovnikom, katehistinjam in katehetom, voditeljem in animatorjem skupin, pevcem in zborovodjem, glasbenikom in zborovodjem, vsem, ki vztrajno molite pred večerno mašo rožni venec; Bog povrni sestram, ki skrbijo za cerkveno perilo in za cvetje; hvala ministrantom, bralcem, članom ŽPS in gospodarskega sveta; hvala vsem sodelavcem župnijske Karitas. Hvala vsem, ki pripravljate hrano, čistite prostore v samostanu in poskrbite za urejenost notranjosti cerkve, pa tudi okolice; hvala vsem, ki imate čut za potrebe našega skupnega doma. Hvala za nove ideje in za pomoč pri njihovem uresničevanju.

Dobri Bog naj vam vse stotero poplača.


TOREK – 8. november


20.00 – seja ŽPS


SREDA – 9. november


19.45 – VEROUK ZA ODRASLE – Za Bežigradom so srečanja prvo in tretjo sredo v mesecu, v Šiški pa na drugo in četrto. Lepo vabljeni.

PETEK – 11. november – SV. MARTIN

Goduje priljubljeni svetnik, ki »dela iz mošta vin«! Martinovanje naj nas spomni na krepost zmernosti. Preveč je bolečin, razočaranj, razdrtih zakonov in družin zaradi alkohola.

NEDELJA MED LETOM – 13. november – Svetovni dan ubogih


10.00 – predstavili se nam bodo pripravniki na spoved in obhajilo; v tretji razred veroučne šole hodi 19 otrok. Starši so se že srečali s katehetom in se pogovorili glede priprave v družinskem okolju in v cerkvenem občestvu. Sooblikovali bodo družinsko mašo na vsako drugo nedeljo v mesecu. Od 2. do 4. decembra bodo na duhovnem vikendu, kjer se bodo srečali z Jezusom v zakramentu sprave.


19.00 – MLADINSKA MAŠA – poje mladinska vokalna skupina


OTROŠKI PEVSKI ZBOR ima vaje vsak ponedeljek ob 16.15 v dvorani. Veseli bomo novih navdušencev. Bog nam je dal talente, da lahko razveseljujemo druge.


Mašni nameni v tem tednu