Skoči na vsebino

33. nedelja med letom, 17. november 2019

TEDEN ZAPOROV, 17. – 23. november

»Gospod, Ti ponujaš svobodo vsem ljudem. Molimo za vse ljudi v zaporih. Razlomi vse obstoječe vezi strahu in osamljenosti. S svojo ljubeznijo podpiraj zaprte, njihove družine in prijatelje, zaposlene v zaporih in vse, ki zanje skrbijo. Ozdravljaj vse, ki so jih ranila dejanja drugih, še posebej žrtve kaznivih dejanj. Pomagaj nam, da si bomo odpuščali, ravnali pravično, ljubili usmiljenje in v ponižnosti hodili skupaj s Kristusom v Njegovi moči in z njegovim Duhom, danes in vsak dan. Amen.«

  • 20.00 – katehetski sestanek

PONEDELJEK, 18. november

V pisarni sprejemamo mašne namene za meseca januar in februar 2020!

SREDA, 20. november

  • 18.00 – sestanek za starše 1. razreda bo v zgornji učilnici

ČETRTEK, 21. november

  • 21.00 – na predvečer godu zavetnice cerkvene glasbe sv. Cecilije vabimo pevce, organiste in druge župnijske glasbenike na pogostitev v dvorano (po pevskih vajah ŽPZ)

SOBOTA, 23. november

  • 11.00 – Stara cerkev: liturgija sv. Janeza Zlatoustega, ki jo bo v spomin na žrtve ukrajinskega holodomora vodil ordinarij križevske eparhije msgr. Milan Stipič – vabljeni k grkokatoliški evharistiji!

34. NAVADNA, 24. november – NEDELJA KRISTUSA KRALJA

  • 10.00 – pri družinski maši sodelujejo veroučenci 7. razreda, poje Otroški zbor

DAROV, ki ste jih priložili novembrskim pismom, se je nabralo 4.150€, kar zadostuje za približno 1/3  stroškov ogrevanja cerkve in učilnic – Bog  plačaj!

miklavzSVETI MIKLAVŽ bo obiskal otroke (od 3. leta do 3. razr.) v četrtek, 5.12.  ob 17h  v župnijski dvorani.

Če želite, da obdaruje tudi vašega otroka, izpolnite  prijavnico, ki jo dobite v  pisarni ali s klikom na povezavo PRIJAVNICA. Zbirali jih bomo zbirali do četrtka, 28.11.

 

DOBRODELNI ADVENTNI SEJEM

V nedeljo, 1.12.  bo v naši župniji ponovno potekal adventni sejem. Mladinska skupina, ki ga je lani prvič z odliko izpeljala, vas vse vabi k soustvarjanju tega dogodka. Prispevate lahko ročno izdelana ali kupljena darilca (za dobrodelno prodajo ali kot dobitke za srečelov), sprejemamo jih v pisarni do srede, 20. novembra. Za hrano (predvsem piškote) pa se priporočamo do dopoldneva sobote, 30. novembra. Hvala za vašo velikodušnost že vnaprej!