Skoči na vsebino

34. NAVADNA NEDELJA, 20. november 2016

34. NAVADNA NEDELJA, 20. november

Duhovniški oktet OREMUS
19.00 – pri večerni maši bo prepeval duhovniški oktet OREMUS, po maši pa bodo izvedli še krajši KONCERT ob 10. obletnici delovanja – čestitamo in vabimo k poslušanju njihove pojoče molitve!

PONEDELJEK, 21. november

  • TEDEN KARITAS poteka pod geslom »V objemu dobrote« – vsak dan zadnjega tedna jubilejnega leta usmiljenja nas bo Jezus pri objemal po svoji besedi in razlagi le-te…

SREDA, 23. november

  • 20.15 – zakonci sv. Eme

PETEK, 25. november

  • 17.00 – izdelovanje adventnih vencev, posebej za družine veroučencev (v dvorani)

*  *  *  *  *

Ljubljanski nadškof je prejšnji teden prof. Vlasti Doležal Rus podelil posebno priznanje in zahvalo »za njen dragocen prispevek na področju katoliškega glasbenega šolstva in za širjenje krščanskih vrednot v družbi«.

Čestitkam se z veseljem in ponosom pridružujemo tudi njeni sožupljani!

  • HVALA za darove, ki ste jih priložili novembrskim pismom – z njimi bomo skoraj v celoti pokrili stroške ogrevanja cerkve.

+ + +

V petek, 18. novembra 2016 smo iz naše cerkve pospremili na Božjo njivo gospo Marico Kušar, dolgoletno skrbno krasilko in predano molilko.

Draga Marica, zelo vas bomo pogrešali, veselite se med angeli in svetniki ter prosite pri Bogu za nas!

+ + +

I. ADVENTNA, 27. november – NEDELJA KARITAS

  • NABIRKA bo za potrebe župnijske in škofijske Karitas.
  • 10.00 – sprejem in preobleka 4 novih ministrantov; sodelujejo tudi veroučenci 2. razreda in njihovi starši; pojeta OPZ in ŽPZ
  • 11.00 – ob godu sv. Cecilije   pevke in pevce vseh treh zborov, zborovodje in organiste vabimo na pogostitev v dvorani

 

MARIJA ROMARICA bi v adventnem času rada obiskala šišenske družine, zato se kar pogumno prijavite na seznam v zakristiji – posebej vabljene družine prvoobhajancev; poleg Marije lahko povabite v goste tudi katerega od patrov!

 

saint-nicolas-380SVETI MIKLAVŽ bo obiskal otroke (od 3. leta do vključno 3. razr.) v nedeljo, 4. decembra ob 16h  v dvorani. Če želite, da bi vaš otrok prejel darilo, ga prijavite s  prijavnico, ki jo dobite v župnijski pisarni ali na spletni strani www.zupnija-siska.si do ponedeljka, 28. novembra!

 

V KIOSKU dobite Družinsko pratiko ter Marijanski in namizni koledar za leto 2017.