Skoči na vsebino

34. nedelja med letom, 24. november 2019 – NEDELJA KRISTUSA KRALJA

PONEDELJEK, 25. november

V pisarni sprejemamo mašne namene za meseca januar in februar 2020!

TOREK, 26. november

  • 18.00 – sestanek za starše 8. razreda bo v spodnji učilnici
  • 20.15 – zakonci sv. Eme

SREDA, 27. november

  • 18.00 – sestanek za starše 6. razreda bo v spodnji učilnici

PETEK, 29. november

  • 17.00 – medgeneracijska delavnica izdelovanja adventnih vencev pod vodstvom katehistinje Helene Crček: posebej vabljene družine veroučencev – s seboj prinesite škarje in obroče od lani, lahko pa tudi kakšne zimzelene vejice! (dvorana)

I. ADVENTNA, 1. december – NEDELJA KARITAS

NABIRKA bo namenjena potre-bam žup. in škofijske Karitas!

  • 9.30 – 12.00: DOBRODELNI SEJEM, ki ga pripravlja naša mladinska skupina, bo potekal v Frančiškovi dvorani. Vsi ste vabljeni k soustvarjanju tega dogodka: prispevate lahko ročno izdelana ali kupljena darilca (za dobrodelno prodajo ali kot dobitke za srečelov), sprejemamo jih v pisarni do srede, 27.11.
    Za hrano (predvsem piškote) pa se priporočamo do dopoldneva sobote, 30.11. Izkupiček bo namenjen šišenskim družinam, ki ne morejo same kriti izdatkov za nego in zdravljenje bolnih otrok;  pridite in povabite tudi svoje sorodnike in prijatelje!
  • 10.00 – družinsko mašo oblikujejo veroučenci 8. razreda

*  *  *  *  *

MARIJA ROMARICA bi v adventnem času rada obiskala šišenske družine, zato se kar pogumno prijavite na seznam v zakristiji ali pri katehetih – posebej vabljene družine prvo-obhajancev; poleg Marije lahko povabite v goste tudi patra ali katehistinjo!

miklavzSVETI MIKLAVŽ bo obiskal otroke (od 3. leta do 3. razr.) v četrtek, 5.12.  ob 17h  v župnijski dvorani. Če želite, da obdaruje tudi vašega otroka, izpolnite  prijavnico, ki jo dobite v pisarni ali s klikom na povezavo PRIJAVNICA. Zbirali jih bomo zbirali do četrtka, 28.11.