Skoči na vsebino

6. NAVADNA NEDELJA, 12. februar 2017

  • 20.00 – sestanek za birmanske animatorje

PONEDELJEK, 13. februar

  • 11.00 – v pisarni sprejemamo mašne namene za marec in april; poleg oznanjenih pa se priporočamo tudi za neoznanjene maše (brez datuma)
  • 20.00 – seja ŽPS, na kateri bomo načrtovali pastoralno dogajanje v postu

TOREK, 14. februar

  • 19.45 – verouk za odrasle

PETEK, 17. februar

  • 17.00 – odhod birmancev (8. in 9. razred) na duhovne vaje na Sveto Goro. Njihov cilj je vključitev mladega človeka v skupnost Cerkve z željo, da bi mu odprli oči za bistvena življenjska vprašanja: kdo sem, od kod prihajam, kam grem. Zaključili jih bomo v nedeljo, 19. februarja ob 12h v svetogorski baziliki skupaj s starši.

*  *  *  *  *

TEČAJ: NÉGA NA DOMU

Naša Župnijska Karitas skupaj s Škofijsko Karitas Ljubljana nudi možnost tečaja DOMAČA NÉGA, ki ga vodi nekdanja predavateljica na Srednji medicinski šoli v Ljubljani. Možnost prijave na ŽK (Ana Stepančič), obrazci so na voljo tudi v kiosku v cerkvi.

7. NAVADNA NEDELJA, 19.2.

  • 10.00 – družinsko mašo bodo oblikovali veroučenci 7. raz-reda in njihovi starši, poje in igra Družinski bend

PONEDELJEK, 20. februar

  • 16.00 – občni zbor Župnijske Karitas, poleg sodelavcev vabljeni tudi dobrotniki!

*  *  *

POSTNO ROMANJE v zamejsko Slovenijo (Čedad, Stara gora in Sveta Gora nad Gorico) bo v soboto, 11. marca 2017.
Tudi letos si želimo narediti skupen duhovni korak; lanska spoznanja bi radi nadgradili. Želimo povabiti tudi družine z otroki. Starodavni mesti Čedad in Stara Gora nam bosta spregovorila o bogati duhovni zgodovini, na Sveti Gori pa se bomo odprli oznanilu. Po kosilu bomo pre-mišljevali o spreobrnjenju v našem občestvu.

Stroški prevoza in kosila znašajo 25€, za otroke 20€. Za dopoldansko malico in pijačo na poti poskrbi vsak sam. Odhod avtobusa izpred cerkve bo ob 6.30, domov se bomo vrnili do 20h. Prijave že sprejemamo v pisarni!
ROMANJE V MEĐUGORJE je predvideno za 21.-23. april, duhovno spremstvo: p. Bogdan Knavs.