Skoči na vsebino

Oratorij 2020 – 24.-28. avgust

“ZAUPAM, ZATO SI UPAM”

DRAGI STARŠI!
Hvaležni smo vam, da nam boste tudi letos na oratoriju v varstvo zaupali svoje otroke!
Spodbujamo vas, da izpolnjene prijavnice oddate v župnišče do nedelje 9. avgusta 2020, saj bomo le tako lahko pravočasno in kvalitetno pripravili oratorij za vaše otroke 🙂 !

Na vas se obračamo tudi s prošnjo: če imate le možnost, bi vam bili zelo hvaležni, če bi prispevali kakšen material za delavnice (papir, lepila, tempera barve ipd.), sadje in pecivo za malice, itd.

Prispevek za oratorij bo znašal 25EUR na otroka, za dva otroka iz družine 40EUR in za tri otroke 60EUR. Prispevek za vsakega naslednjega otroka pa dodatnih 10EUR. Prispevek poravnate prvi dan oratorija. Če se slučajno odločite prispevati kakšen evro več, nam bo prav tako koristil.
Bog povrni!

ČE IMA OTROK KAKŠNE ZDRAVSTVENE IN DRUGE POSEBNOSTI VAS PROSIMO, DA TO PRIPIŠETE NA PRIJAVNICO!

KAJ OTROCI POTREBUJEJO?

Na oratoriju se bomo veliko igrali zunaj, zato naj bodo otroci primerno obuti in oblečeni. Priporočamo, da so oblečeni v udobna oblačila, ki jih ni preveč škoda, saj bomo poleg igre na prostem imeli tudi razne ustvarjalne delavnice. Za obutev priporočamo udobne čevlje, primerne za igre in tek (superge). Za hrano bo poskrbljeno vsak dan razen srede, ko bomo odšli na izlet. Imeli bomo dopoldansko malico s sadjem in pecivom, ter kuhano kosilo.

IZLET
Predvidoma bomo v sredo odšli na oratorijski izlet. Takrat ne bo organizirane prehrane, zato morajo takrat otroci imeti hrano za cel dan s sabo. Podrobnejša navodila boste starši dobili sproti. V primeru slabega vremena bo izlet prestavljen, tudi to pa vam bomo še sporočili.

ORATORIJSKI DAN

  • od 8.00: jutranje varstvo
  • 9.00: začetek oratorija
  • jutranja molitev, igra in kateheze
  • malica, odmor in delavnice
  • kosilo
  • velika igra
  • 16.00 zaključek oratorija
  • do 16.30 popoldansko varstvo

Prosimo vas, da se držite navedenih ur in otrok ne pripeljete prej, ali jih pridete iskati prej, saj s tem zmotite cel dan za ostale otroke in animatorje. Hvala za razumevanje!
Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonskih številkah:
p. Gregor Kos: 031 253 297 in Rok Šeme (voditelj): 051 243 544
e-mail: oratorij.siska@gmail.com