Skoči na vsebino

Oratorij 2022 – 22.-26. avgust 2022

“ZA BOŽJO SLAVO”

DRAGI STARŠI!
Hvaležni smo vam, da nam boste tudi letos na oratoriju v varstvo zaupali svoje otroke!
Spodbujamo vas, da izpolnjene prijavnice oddate v župnišče do nedelje 7. avgusta 2022, saj bomo le tako lahko pravočasno in kvalitetno pripravili oratorij za vaše otroke 🙂 !

PRIJAVNICA (pdf)

Na vas se obračamo tudi s prošnjo: če le imate možnost, bi vam bili zelo hvaležni, če bi prispevali kakšen material za delavnice (papir, lepila, tempera barve ipd.), sadje in pecivo za malice, itd.

Prispevek za oratorij bo znašal 30€ na otroka, za dva otroka iz družine 50€ in za tri otroke 70€. Prispevek za vsakega naslednjega otroka pa dodatnih 15€. Prispevek poravnate prvi dan oratorija. Če se slučajno odločite prispevati kakšen evro več, nam bo prav tako koristil.
Bog povrni!

ČE IMA OTROK KAKŠNE ZDRAVSTVENE IN DRUGE POSEBNOSTI VAS PROSIMO, DA TO PRIPIŠETE NA PRIJAVNICO!

KAJ OTROCI POTREBUJEJO?

Na oratoriju se bomo veliko igrali zunaj, zato naj bodo otroci primerno obuti in oblečeni. Priporočamo, da so oblečeni v udobna oblačila, ki jih ni preveč škoda, saj bomo poleg igre na prostem imeli tudi razne ustvarjalne delavnice. Za obutev priporočamo udobne čevlje, primerne za igre in tek (superge). Za hrano bo poskrbljeno. Imeli bomo dopoldansko malico s sadjem in pecivom ter toplo kosilo.

Organizirane prehrane v sredo, ko bomo odšli na izlet, NE BO.

IZLET
Predvidoma v sredo bomo odšli na oratorijski izlet. Takrat ne bo organizirane prehrane, zato morajo takrat otroci imeti hrano za cel dan s sabo. Podrobnejša navodila boste starši dobili sproti. V primeru slabega vremena bo izlet prestavljen, tudi to vam bomo še sporočili.

02 oratorij pk

ORATORIJSKI DAN

  • od 8.00: jutranje varstvo
  • 9.00: začetek oratorija
  • jutranja molitev, igra in kateheze
  • malica, odmor in delavnice
  • kosilo
  • velika igra
  • 16.00 zaključek oratorija
  • do 16.30 popoldansko varstvo

Prosimo vas, da se držite navedenih ur in otrok ne pripeljete prej ali jih pridete iskati prej, saj s tem zmotite cel dan za ostale otroke in animatorje. Hvala za razumevanje!
Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki: Ana Novak (voditeljica): 041 272 514
e-mail: oratorij.siska@gmail.com

Na naši FB strani Oratorij Šiška pa lahko spremljate utrinke priprav in oratorija!